A A+ A++
segueix-nos a:

Protecció de dades

En relació al compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals facilitades en qualsevol dels formularis inclosos en aquest lloc web www.clibalears.com són inclosos a uns fitxers informàtics propietat i responsabilitat del Col·legi Professional de Logopedes de les Illes Balears i seran tractats per mètodes automatitzats amb l'única finalitat de fer possible la gestió administrativa de les nostres relacions professionals.

L'usuari autoritza expressament al Col·legi de logopedes de les Illes Balears perquè quants dades s'obtinguin en aquest lloc web puguin ser facilitats a terceres empreses per al millor compliment dels seus serveis -transportistes, entitats financeres, correu etc.- en cas que fos necessari. En tots els casos, aquestes dades, seran els estrictament necessaris.

En qualsevol moment pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que li atorga la vigent Llei 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, simplement notificant-nos-ho per telèfon, correu, fax o e-mail
c/ Jeroni Amengual, nº 2, local 10 dreta, 07010 Palma
e-mail: info@clibalears.com
Atenció presencial i telefònica de dilluns a divendres de 09:30-13:30
telèfon: 663790779
Només WhatsApp 643912499
segueix-nos a:
Diseño y Programación Web: ViaFisio, S.L. - www.viafisio.com