A A+ A++
segueix-nos a:

Protecció de dades

En relació al compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals facilitades en qualsevol dels formularis inclosos en aquest lloc web www.clibalears.com són inclosos a uns fitxers informàtics propietat i responsabilitat del Col·legi Professional de Logopedes de les Illes Balears i seran tractats per mètodes automatitzats amb l'única finalitat de fer possible la gestió administrativa de les nostres relacions professionals.

L'usuari autoritza expressament al Col·legi de logopedes de les Illes Balears perquè quants dades s'obtinguin en aquest lloc web puguin ser facilitats a terceres empreses per al millor compliment dels seus serveis -transportistes, entitats financeres, correu etc.- en cas que fos necessari. En tots els casos, aquestes dades, seran els estrictament necessaris.

En qualsevol moment pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que li atorga la vigent Llei 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, simplement notificant-nos-ho per telèfon, correu, fax o e-mail
Carrer Simó Ballester n°9 Baixos CP/07011 Palma de Mallorca
Tel: 871 96 48 90 / e-mail: clib@clibalears.com
segueix-nos a:
Diseño y Programación Web: ViaFisio, S.L. - www.viafisio.com